torstai 5. syyskuuta 2013

Vanhasta ikkunasta pöytä

Olin jo jonkin aikaa haaveillut vanhasta ikkunasta tehdystä olohuoneen pöydästä, kun käydessäni vanhempieni luona Pohjanmaalla viime talvena, huomasin talon seinustalla juuri oikean kokoisen vanhan ikkunan karmeineen ja tiesin jo mikä seuraava projekti olisi. Ongelmana oli vain, että lasi oli suorastaan pikimusta oltuaan vuosikaudet pannuhuoneen ikkunana ja toisekseen se oli puoliksi jäätynyt lumihankeen kiinni. Kerroin hienosta suunnitelmastani porukoille heti, mutta yllätysyllätys uskoa tämän lasirumiluksen henkiin herättämiseen ei kauheasti herunut. Aloin jo itsekin hieman epäröidä, mutta päätin kuitenkin kokeilla miten käy, joten vein lasin isän verstaaseen ja aloin tinnerin avulla hangata ja raaputella sitä puhtaaksi. Helppoa se ei kyllä ollut, mutta aikani sitä hinkatessa kyllä se alkoi kirkastumaan ja omakin usko alkoi pian palautumaan, että kyllä tästä vielä jotain tulee!



Tällainen kaunokainen sieltä sitten syntyi. Tein vielä itse kehikon lasin alle tukemaan sitä, sahasin siihen jalat ja tuollaiset vinopuut ja ne porattiin kiinni. Sitten enää vain pari kerrosta valkoista kalustemaalia pintaan ja TADAA! :D


1 kommentti:

  1. Hei, itsellä samanlainen projekti edessä ja mietinkin, kuinka mahtaa vanha lasi kestää? Onko tuo sinun lasi kuinka ohutta? Kun sormella koputtelee niin tuntuuko että käsi menee läpi? Mitään kauhean painavaa ei itsellä pöydälle tulisi, mutta kauhistuttaa ajatus, että lasi riksahtaa rikki kun sen päälle jotain laittaa. :)

    VastaaPoista