perjantai 6. syyskuuta 2013

Neulotut vauvan tossut




Löysin Sinooperista alennuskorista beigeä pörrölankaa, jollaiseen en kylläkään ensimmäisenä tartu silloin kun on jokin neulomus mielessä, mutta tälläkertaa innostuin siitä, kun aikomuksena oli neuloa vauvalle tossut. Jostain Novitan lehdestä löysin ohjeen, jota sitten hieman sovelsin itse. Esimerkiksi kun ohje, joka oli tehty Novitan pretty baby langasta neuvoi luomaan 40 silmukkaa niin tein 28 silmukalla langan pörröisyyden vuoksi. Ohje oli muuten aika tämänkaltainen: http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=90779


Näin söpöt niistä tuli ! Ja niiden tekeminen oli todella nopeaa eli jos ei jaksa kauaa puikkoja heilutella saman työn parissa niin tällaiset pienet tossut on sitten hyvä vinkki. Ja virheet tosiaan ei tästä langasta näy, mutta ainoa asia mitä kannattaa varoa niin olla tarkkana ettei silmukat karkaile :D niitä voikin olla sitten vähän vaikeampi löytää.

Tein vielä sillä samalla ohjeella tällaiset harmaat pikkutossut, joihin lisäsin pari nappia koristeeksi. Nuissa alemmissa kuvissa myös taustalla tuollainen omatekemä huopa, johon käsin ompelin nallen kuvan :)
En tiedä miten maltan odottaa, että pääsen pukemaan sitten pikkuiselle nämä jalkaan, mutta onneksi enää pari kuukautta odotusta jäljellä !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti